18 Mart 2009 Çarşamba

Biraz da gülelim.

Hep dünyayı kurtaracak değiliz ya.
İkincisini likecool veya inspiremenow blogundan almış olabilirim. Hatırlamıyorum.
İlkini de Sarp'ın bloğundan aldım. Sonra blogun adresini unuttum. O yüzden Last fm'den kendisine bir mesaj attım. Cevabı gelir gelmez updatelerim.
Bugün MR çekimim var. House ortamlara giriyorum ha. Dizide her MR içine girildiğinde hastaların gözleri, burunları, kulakları, delik olan ve kan gelebilecek herhangi bir yerleri kanıyor ya hani. Eğer oralar kanamıyorsa, bilhassa erkeklerde pipi kanaması, şöyle bir sahne: Hiçbir sorun bulamıyorlar, sorun varsa kaynağı bulamıyorlar, odada hastanın yanında hastalık isimleri geçidi şeklinde konuşuyorlar, sonra birden hasta ağırlaşıyor, "ouhhh bittim ben" gibisinden inliyor, daha hastayı ellemeye kalmadan çarşafını açıyor, bir de bakıyoruz ki pipisinden kan geliyor. Kızsa kan kusuyor. Lupus anam, lupus. Her hastalık ilk başta lupus deniyor, sonra Cameron kıl kıl, fettan gözleriyle süze süze "yok o değil" çekiyor, sarı oğlan İngiliz aksanıyla ters gidiyor. House ona bir terso çakıyor. Odasına gidiyor. Cuddy bacaklarını ayıra ayıra illa House'u yanlış yönlendiriyor. House bildiğini okuyor. O esnada kankası Jim Carrey çakması Wilson geliyor, House'a ayaküstü psikanaliz yapıyor. Tabii arada House'un Cameron'la birebir atıştığı bir etik sorunu çıkıyor. Misal; kız tecavüze uğramış, hamileymiş, bebeği kendisini zehirliyormuş ama kız "Aldırmıycam" diye tutturuyor. House, "Kızdan gizli kürtaj yapalım" diyor, Cameron illa ki "Ayıp değil mi, günah değil mi, hak sahibine niye sormuyorsun?" diye bıdıbıdı ediyor. House da bu arkadaşların zıtlığından güç alarak güya, kendi bildiğini okuyor. Bir de House'un endişeli "AMANİNBO" bakışları. Ne çıksa çözüyorsun ULAN, neyin tribindesin? (Tribinden çık diye söylemiyoruz, yanlış anlaşılmasın. Tribine beyaz ekmek banıp banıp yerim.) Yahu, bana kalırsa Cameron'la o sarı eleman boşa maaş alıyor. Bir yaralı parmağa işedikleri yok. House'a sesleniyorum: Nasılsa bildiğini okuyacaksın. Takılberry Finn. Yok, onlarsız olamadı. Yeni sezona hastanenin ER'da ayakişlerine bakan Cameron ve sarı elemanlı, Cuddy tarafından işe alınmış Foreman'lı vaziyette girdik. Baktılar dizi tutmuyor tabi. Onlarsız olur mu be?
Benim favorim Foreman. "İşimdeyim, gücümdeyim" bir insan. "Boynu yok, boynu yok" diye tutturuyor Serhan ne zaman adamı görse. Ona da buradan bir selam göndermek, Foreman'ın boynunun borcu olsun mu? ÖEAHEAHEÖA, ÇOK KOMÜK.

1 yorum:

bop dedi ki...

lambar pankçır.