17 Şubat 2009 Salı

Zuahuahuahua

Eskiden IRC'de böyle model adamlar vardı. Nicklerin arkasına saklanır, aynı Amerikan filmlerindeki hain, ayrımcı lise gençleri gibi (ki hepsi zaten lise öğrencisiydi) yeni gelenleri aşağılamalar, efendime söyleyeyim ezmeler, kanal ortasında küçük düşürmeler, hakaret etmeler.. Uhuuuu-uh, ne istersen. Saymakla bitmez.
Kavrama yabancı olanlara açıklayayım;
Bir monitörde sürekli akan kelimeler, kimin ne konuştuğu, kimle konuştuğu, kime hitap ettiği anlaşılamayan bir ortam. O zamanlar "iplemeyen" adam olmak epey moda tabi. Needless to say. Her zaman prim yapan bir tavır. Ağır ol, molla desinler hesabı. Ağır oldukça biz de onları bir bok sanıyoruz. Abi, abla yaşındalar. Bunu biliyoruz. ULAN, bildiğin lise çocukları işte. Çoğu pipisinden akıtamadığını içselleştirip sivilce olarak döküyor. Sonra bir de kanal buluşmaları. AA, meraba ben şey. Nickim de çılgın-punkie-görl. Öyle mi, ben de nicki-yemişim-sana-bişey-olmasın. İnternette ne çok konuştuk, ne çok paylaştık. Ammmman ya-reb-bbiiiii!!! 15 senelik ömrü anlata anlata bitiremedik. Ne yaşadıysak artık. 12'ye kadarki dönemi salla zaten. Sonrası epey yoğun geçmiş olsa gerekti, kanaatimizce. Anlat babam anlat. Sabbahlara kadar. Ayşegül de bilir. Neyse işte, bu doyasıya kendimizi ifşa etme manyaklığına kapılmışken, kanalın über çirkin, en abaz tipleri serto çıkardı. Höst möst çekerdi. Kedi gibi, alanlarını işaretlemek için başka gençleri tepelerdi. Bakar mısın? Sonradan onlar da ekşisözlük yazarı oldular da, sayelerinde eserlerinden mahrum kalmıyoruz. Her konu üzerinde ne düşündüklerini, ne yiyip ne içtiklerini, kimle yattıklarını da ne konserlerine gittiklerini öğrenebiliyoruz. Bu arkadaşlara ortak blog oldu Ekşi işte.
İşte, tam bu günlerde koca harflerle, caps locka locka gülmeler meşhurdu. Kız olduğumdan başıma bir şey gelmedi, erkeklerin arasındaki bu sohbetler bize pek değmedi. Ama olur olmaz ZUAHAHAH'larmış, MUAHAHAHA'larmış, ahueahueahue'lermiş, bunları çokça gördük.
Nerden nereye, akıl dediğin bir kaygan sabun. Elde tutulmuyor.
Şimdi sizlerle kısa bir öykümü paylaşacağım. Tamamen el emeğim, göz nurum. Bizzat, gülmek için tasarladım. Güldüm ve güldürdüm.
Yanan adamın isyanı:
Karısını, işini ve lösemili çocuğunu kaybeden Varol Tabak, TBMM önünde kendini benzin dökerek yaktı. Bu esnada gözlerindeki kontak lensleri de tutuşan Tabak, "Buradan tüm oftalmolojistleri duyarlı olmaya davet ediyorum." dedi. Bir gözüne yeşil, diğerine mavi lens takıp van kedisi olarak geçimini sağladığı öğrenilen Tabak, "Türkiye İran ol-ma-ya-caaak!" sloganıyla gösterisini tamamlamasının ardından "Davos'ta hakkımızı yediler, 3 puan bizim olacaktı! İnbe hakem!" yazılı pankartıyla Atatürk heykelinin üzerinde gazetecilere poz verdi.
OKUDUĞUMUZU ANLADIK MI? CEVAP VERELİM
1) Yukarıdaki cümlelerin tümündeki ofansif ifadeleri bulup işaretleyiniz.
2) Haydi kalın sağlıcakla.

1 yorum:

Northx dedi ki...

hey gidi, kız arkadaş durumu falan olurdu bi de. zaten yaşın 13, karşı cins bi şey söyledi mi senin de onun da kuracağı cümle sayısı 3. internette 8 kez düşünüp mal ifadeni karşındakine göstermediğin için karşılıklı artisleşiyosunuz. eğlenceli zamanlardı ama, şimdi second life vs. çıktı ev, araba falan alıyosun. matrix zamanında uyarmıştı da kimse dinlemedi demek ki.